Lily-Rose Depp – Ekscentrična senzualnost

Kao ćerka jednog od, nekada, najpopularnijeg para na planeti – Johnnyja Deppa i legendarne francuske pevačice, glumice i manekenke specifične lepote Vanesse Paradis – Lily-Rose je pokupila ‘najbolje od oba sveta’ iskoristivši lepotu i harizmu na najbolji mogući način. Naizgled nežna i krhka, Lily-Rose zapravo je mlada dama sa stavom, specifičnih interesovanja. Kao neklasična, ali izuzetno zanimljiva – privukla je brojne obožavaoce, ali i modne dizajnere koji su prepoznali njen potencijal i momentalno je angažovali kao zaštitno lice brojnih modnih kampanja. Samo neke od uspešnih saradnji Deppova je ostvarila sa Chanelom i čuvenim australijskim magazinom Oyster.

Prepouznatljivi fransuski šarm nasledila je od majke, dok joj ne manjka ni glumačkog talenta – a svoju karijeru glumice započela je ulogom u filmskom ostvarenju Tusk, ulogom koja je napisana specijalno za nju. Usledila je uloga u projektima Yoga Hosers i Moose Jaws, dok je prošle godine započela snimanje filma Planetarium u režiji Rebecce Zlotowski, a iste godine dobila je ulogu balerine i začetnice modernog plesa Isadore Duncan u rediteljskom debiju Stéphanie Di Giusto –The Dancer. 

Mlada i uspešna glumica i model živi na relaciji Paris-LA, a polako ali sigurno gradi svoj javni imidž i preti da postane nova ikona stila. Sa svojih sedamnaest godina, kako i sama navodi, ne žuri da prerano odraste niti uđe u mašineriju show-biznisa, ali s obzirom na to da je već zaštitno lice čuvenog parfema Chanel No.5 – poslovni uspeh i posebno mesto na zvezdanom nebu su nemonovni.

Kao nova IT Girl – uvek šarmantna i graciozna Lily-Rose Depp uzor je mnogim devojčicama i devojkama širom sveta, i, iako njena popularnost svakodnevno raste – ćerka Johnnyja Deppa ostaje dosledna sebi i pažljivo neguje svoj andergraund imidž, uspešno se odupirući burnim i predvidljivim vodama mejnstrima.

lily5.jpg

lr

liliiiLily-Rose-Depp-Johnny-Depp-Vanessa-Paradis-Cannes-Film-Festival

lil3lil4lilchanellili1

Photo credit: http://www.pinterest.com

 

Leave a comment